torsdag den 31. juli 2014

Air and space, og et spændende nabolag

Mandag i Washington fik jeg set noget jeg længe har villet. Vi var på ”Air and Space Museum”, et genialt museum der har maskiner hængende overalt. Og vi var ikke de eneste der gerne ville se det. Der var kø fra før åbningstid og der var proppet med mennesker meget hurtigt. 

Vi venter 
Man kunne få Hubble at se
Og Hubbles billeder
Midt i vores tur på Air and space tog vi en mad pause. Det gjorde vi på museet ”American Indian” der har en kantine dedikeret til mad inspireret af Indianske traditioner fra forskellige dele af landet.
Majbritt fik et par lækre Tortillas
Og jeg fik noget kalkun med vild ris salat

Efter spisepause gik vi tilbage på Air and space og så lige et par udstillinger mere. 

Den røde Baron
Efter at vi nu havde været der i cirka 5 timer var det ved at blive nok for flyvemaskiner den dag. Derfor gik vi over på Museum of American History og så en udstilling om Præsidenter, deres historie og rolle, egentlig også en ret spændende udstilling.
Majbritt som Præsident
Det geniale i Washington er at alle de museer jeg her har nævnt er en del af Smithsonian Institute og derfor gratis at komme ind på, og så ligger de lige i nærheden af hinanden.
Nå men nok om det. Efter en lang dag med museums kiggeri havde vi besluttet os for at ville opleve lidt af det område vi boede i. Majbritt havde fundet frem til at det var et historisk kvarter som var kendt for blandt andet at være præget meget af Etiopiske indvandrere, derfor fandt vi en lille Etiopisk restaurant ved navn Etete (Etiopisk for mor) hvor vi fik en lækker tallerken fuld kød og et noget usædvanligt bestik.
Etiopisk mad.

Etiopisk "Bestik"

Efter et herligt måltid gik vi en aftentur gennem kvarteret der blandt andet tog os forbi den første YMCA for sorte. Alt i alt en herlig dag i D.C.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar