søndag den 3. august 2014

Tiden flyver

I dag er vi halvvejs gennem vores ferie og tiden de sidste par dage er bare fløjet afsted. Årsagen til I ikke har hørt mere fra os er at der ikke er internet på vores værelse, men kun i fællesarealerne på vores hostel her i New York og vi er ikke så gode til at komme derned og få skrevet. Vi har allerede været 3 dage i New York, hvilket er et fantastisk sted, der får ens hjerte til at slå lidt hurtigere. Forskellen på D.C. og New York er kæmpe. For det første er D.C. en meget flad by i forhold til New York, hvilket kommer af at ingen bygninger må være højere end The Capitol, men det mest slående forskel er tempoet. I New York går alting bare hurtigere og der er langt flere menneske over det hele. 

De første par dage i New York er gået med at se de traditionelle turistattraktioner som Frihedsgudinden, Ellis Island, Wall street, Empire State, The Top of the Rock, Central park, men de mest fascinerende ved New York er ikke alle de kendte attraktioner, men byen og dens kvarterer. Det at gå en tur dreje ned af en tilfældig gade og se hvad der sker for der sker helt sikkert noget.      

I får her et udsnit af noget af det vi har lavet, men vi skal nok komme tilbage med flere billeder :P For der er nemlig mange flere.


The Freedom Tower

Frihedsgudinden og mig der burde anskaffe mig et par solbriller 

Nogen af de mange uniformerede mennesker her folk fra S.W.A.T.

Skyline fra Liberty Island og os der øver os i selfies. Måske vi bare skulle spørge nogen om at tage det

Men kort og godt vi har det skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar